Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 700 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. KOŘENÍ
  3. Jalovec celý černý

Jalovec celý černý

Juniperus communis

Plody jalovce obecného patří neodmyslitelně k přípravě jídel z divočiny a zvěřiny, používá k ochucení tmavé zvěřiny jako je jelení maso nebo divoké pr... celý popis
Dostupnost
skladem 50 ks
25 Kč
22 Kč
bez DPH
ks
hmotnost:20 g
Kompletní specifikace

Plody jalovce obecného patří neodmyslitelně k přípravě jídel z divočiny a zvěřiny, používá k ochucení tmavé zvěřiny jako je jelení maso nebo divoké prase, ale stejně dobře se kombinuje s vepřovým masem (zejména s jablky a jablečným moštem), je dobrý s hovězím i husou. Používá se k nakládání masa před uzením,  k přípravě tmavých omáček. Vhodný je do mnoha zimních pokrmů, jako je oháňka či další dušené hovězí pokrmy. Přidává se do zvěřinových paštik, ale také se kombinuje s kaštanovými a ovocnými nádivkami a se zelím. Jalovec je nejlepší v kombinaci s česnekem a aromatickými bylinkami, jako je majoránka a rozmarýn, dobře se kombinuje s bobkovým listem, kmínem, saturejkou a tymiánem. Používá se také do marinád, k nakládání zvěřiny, na skopové, svíčkovou, do omáček a slaných nálevů. Vynikající „divokou” chuť dodá i guláši. 

Parametry
hmotnost20 g
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

                             

Nejnovější recepty
Kamenná prodejna

Holešovická tržnice, hala 22

Bubenské nábřeží 306/13

170 00 Praha 7 - Holešovice

 

 

 

Kontakty
Jan Drašnar
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz