Praha Holešovická tržnice-Hala 22
ÚT-PÁ 8.00-16.00 hod
SO 7.30-14.00 hod
Kerblík drcený

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Kerblík drcenýskladem 49 ks35 Kč30 Kč bez DPH
Použít jej lze ke zlepšení chuti různých druhů mas či pečených brambor a přidáván bývá i do smetanových polévek a listovýchy salátů, které lze za pomoci jeho listů i dozdobit. Používá se na vařené ryby, korýše, měkkýše, omelety, míchaná vejce, obložené chlebíčky, vaječné pokrmy, kuře pečené i vařené, jemné máslové omáčky, pomazánky z měkkých sýrů, zeleninové pokrmy, uzené ryby, pečená masa, grilovaná masa, grilované ryby, polévky. Je neodmyslitelnou součástí francouzské kuchyně, kde je používána dohromady s estragonem, pažitkou a někdy i petrželkou, čímž je získána jemná směs bylinek. Ty jsou přidávány k různým jídlům, a to např. do omelet.